Het verhaal van Elise

Webdesigner

Wat mij uiteindelijk zeker deed weten dat ik voor deze baan wilde gaan, waren de enthousiaste verhalen van collega's.

Meet onze collega Elise! Werkzaam als webdesigner op de afdeling E-commerce waarbij zij medeverantwoordelijk is voor de invulling van de websites van de winkelformules van A.S. Watson. Zij werkt sinds kort bij A.S. Watson en vertelt enthousiast hoe haar eerste ervaringen zijn binnen onze organisatie.

Enthousiaste verhalen en toekomstperspectief

Sinds kort ben ik werkzaam als webdesigner op de afdeling E-commerce. Naast de invulling van de websites van alle winkelformules, is deze afdeling ook verantwoordelijk voor ontwikkelen en versturen van alle nieuwsbrieven van Kruidvat en Trekpleister. Vooralsnog ben ik hierin medeverantwoordelijk voor de verschillende beelden en banners op de websites en social media en daarbij maak en verstuur ik nieuwsbrieven. Via via werd ik gewezen op een openstaande vacature bij A.S. Watson.

De sfeer maakt het werken erg leuk bij A.S. Watson

Persoonlijk vind ik het erg fijn dat ik gelijk veel verantwoordelijkheid krijg, dat er naar mij geluisterd wordt en dat ik op langere termijn doorgroeimogelijkheden zie. Maar met name de sfeer op de afdeling maakt het erg leuk om bij A.S. Watson te werken. Ik heb de afgelopen periode gemerkt dat dit een organisatie is waar je echt jezelf kan zijn. Iedereen is erg open en behulpzaam. Het is een erg groot bedrijf maar het voelt absoluut niet zo dat je een nummertje bent.

Inspirerende gesprekken met collega’s

Middenin de coronacrisis begon ik met werken bij A.S. Watson en dat is nogal gek. Doordat mensen veelal thuiswerken moesten kennismakingen gepland worden en vonden vaak plaats via teams. In het begin voelt dat erg onwennig. Maar de kennismakingen waren stuk voor stuk erg gezellig en vooral ook inspirerend. Tijdens deze gesprekken kwam ik erachter dat veel medewerkers al erg lang werkzaam zijn bij A.S. Watson en allemaal verschillende functies hebben gehad. Een erg goed teken! Hieruit blijkt ook dat medewerkers het naar hun zin hebben en daadwerkelijk de ruimte krijgen zich te ontwikkelen binnen het bedrijf. Iets dat ik heel belangrijk vind.

Passie voor het vak!

A.S. Watson is een bedrijf dat zich op verschillende vlakken enorm aan het ontwikkelen is. En wat mij positief verrast heeft, is dat dit voornamelijk komt doordat medewerkers vakkundig zijn en passie hebben voor wat ze doen. Niet alleen worden alle successen gevierd, er wordt gezamenlijk ook echt gekeken naar wat beter kan. En daarin wordt er  zelfs actief aan mij gevraagd wat mij opvalt en waar ik denk dat verbetering in zit. Dus dat is zeker heel erg waardevol en ik ben trots hier onderdeel van te zijn. Ik kijk er naar uit om A.S. Watson en mijn collega’s beter te leren kennen en ik ben benieuwd wat er nog allemaal voor mij in het verschiet ligt.

Elise is 28 jaar, geboren in Arnhem en woont hier nog steeds met veel plezier. Na het behalen van haar opleiding Grafische Vormgeving is ze Media, Marketing en Publiciteit gaan studeren aan de Hogeschool van Amsterdam. Na haar werk als Junior Contentmanager bij een grote televisieproducent in Amsterdam is ze teruggekeerd naar haar roots in Arnhem. Ze houdt van reizen en heeft al vele mooie plekjes in Azië ontdekt. Word jij de nieuwe collega van Elise? Bekijk hieronder de vacatures!

Ook werken bij eCommerce?

Lees het volgende verhaal!