Het verhaal van Joost

Young Professional Real Estate Management

Bij A.S. Watson zijn de collega’s en verschillende afdelingen goed op elkaar ingespeeld

Als Young Professional Real Estate Management werkt Joost Massop inmiddels al ruim 3,5 jaar met veel plezier bij A.S. Watson Benelux. De afdeling Vastgoed is verantwoordelijk voor het optimaliseren en uitbreiden van de vastgoedportefeuille. Daarbij worden ook de bestaande locaties en huurcontracten regelmatig opnieuw tegen het licht gehouden en zo mogelijk geoptimaliseerd of herzien. Lees mee wat werken bij A.S. Watson voor Joost zo leuk maakt!

A.S. Watson kwam direct op mij over als een professionele organisatie

Na het afronden van mijn HBO-studie Facility Management ben ik gaan werken als Junior Projectmanager bij een projectontwikkelaar in de regio Arnhem. Het was hier waar ik, professioneel gezien, voor het eerst in aanraking kwam met A.S. Watson. Voor een belegger in winkelcentra, destijds een opdrachtgever van mijn vorige werkgever, heb ik meegewerkt aan de herontwikkeling van een winkelcentrum waar ook Kruidvat een nieuwe winkel opende. A.S. Watson kwam toen direct al op mij over als een professionele organisatie. Toen niet veel later een vacature online kwam voor de afdeling Vastgoed binnen A.S. Watson besloot ik te reageren. En met succes, zo bleek.

Een grote organisatie, maar dit blijkt juist een voordeel

Toen ik bij A.S. Watson begon was het even wennen aan de grootte van de organisatie. Ik kwam van een klein bedrijf waar ik destijds drie collega’s had, bij A.S. Watson was dit natuurlijk vele malen meer. Het viel mij echter direct op dat de collega’s en verschillende afdelingen goed op elkaar zijn ingespeeld en dat de omvang van de organisatie juist een voordeel is.

Bij de afdeling Vastgoed is geen dag hetzelfde!

Onze Real Estate Managers zijn continu op zoek naar de beste locaties voor onze winkelformules. Binnen mijn functie van Young Professional Real Estate Management verzorg ik het commercieel vastgoedbeheer van de Nederlandse winkelpanden, dat doe ik overigens niet alleen, maar met een 7-tal leuke en enthousiaste collega’s. Concreet moet je hierbij denken aan contractmanagement, het opstellen van contractstukken, controleren en verwerken van facturen, WOZ-aanslagen en huurindexeringen, het opstellen van rapportages en deelname aan diverse projecten. Kortom, een erg veelzijdige functie waarbij geen dag hetzelfde is!


Joost is 32 jaar oud en woont in Arnhem samen met zijn vriendin Esmée. In zijn vrije tijd is hij regelmatig met twee vrienden te vinden in zijn eigen homegym. Daarnaast houdt hij erg van het maken van verre reizen. Panama, Amerika, Vietnam en de Malediven zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mooie bestemmingen die hij al van zijn bucketlist heeft kunnen afstrepen.

Ook werken bij Vastgoed?

Lees het volgende verhaal!