Het verhaal van Marleen

Trainee Finance

Het is een super dynamisch bedrijf waar geen dag hetzelfde is en we steeds blijven vernieuwen en ontdekken.

Begonnen met een Traineeship heeft onze collega Marleen haar plek kunnen ontdekken binnen de afdeling Finance. In dit persoonlijke verhaal vertelt ze jou graag over haar ervaring binnen A.S. Watson Benelux.

Je eigen plek ontdekken binnen A.S. Watson

Ik was op zoek naar een Traineeship waar ik mijn plek kon ontdekken binnen Finance. Ik wilde dit erg graag binnen één organisatie doen. Ik vond het belangrijk dat het traject niet vanaf het begin vast stond, maar dat je dit samen kan ontdekken. En dat is precies hoe het Traineeship bij ASW is ingestoken! Zo ben ik bij A.S. Watson Benelux terecht gekomen.

Jouw mening telt!

Wat mij verraste is dat ik vanaf dag één om mijn mening en ideeën werd gevraagd en dat daar ook echt iets mee gedaan werd. Wat ik ook erg waardevol vond is dat ik mij gelijk serieus genomen voelde. Ik werd meegenomen in allerlei ontwikkelingen en projecten waardoor je eigen ontwikkelingen een enorme vlucht neemt. Je bent als Trainee super waardevol voor de organisatie, jij kan de bruggen slaan tussen de verschillende Finance afdelingen! Inmiddels heb ik mijn Traineeship afgerond en heb ik de afgelopen periode een collega vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof in de rol van Groepshoofd Accounting & Cash. Deze job zit er bijna op en dan ga ik mij binnen de afdeling Finance bezig houden met het innovatie vraagstuk. Weer een mooie carrière stap bij A.S. Watson Benelux!

Marleen is een sportieve meid die houdt van nieuwe dingen ontdekken. Zo is Marleen gek van tennissen en wintersporten. Én zij reist graag de hele wereld af voor de mooiste hotspots.

Ook werken bij Finance?

Lees het volgende verhaal!