Het verhaal van Rowie

Junior Change Manager Group IT

A.S. Watson heeft mij de kans gegeven mijn loopbaan intern voort te zetten, daar ben ik erg blij mee!

Dat A.S. Watson een organisatie is waar groei hoog in het vaandel staat en waar je intern mooie stappen kunt maken, daar weet onze collega Rowie alles van. Begonnen als Recruitment Specialist is zij doorgegroeid naar de functie van Junior Change Manager bij Group IT Europe. Ze deelt graag haar persoonlijke verhaal.

Op zoek naar nieuw talent voor A.S. Watson

Sinds 2,5 jaar werk ik bij A.S. Watson, ik zag een LinkedIn bericht en heb daarna zelf gesolliciteerd omdat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Oorspronkelijk ben ik begonnen als Recruitment Specialist binnen HR bij A.S. Watson Benelux, waar ik District managers van Trekpleister en ICI PARIS XL hielp om Filiaalmanagers te werven. Na anderhalf jaar ben ik als Recruiter voor Finance, IT en Marketing Intelligence de managers gaan helpen om in hun teams nieuw talent aan te trekken.
 

Een internationale stap

In april heb ik de overstap gemaakt naar onze internationale IT afdeling waar ik als Junior Change Manager aan verschillende programma’s werk op het gebied van organisatieverandering binnen IT.
Ik heb deze stap intern gemaakt omdat ik na ruim 2 jaar nieuwsgierig was naar teams buiten Recruitment.

Bij A.S. Watson kun je écht verschil maken

Werken bij A.S. Watson Benelux vind ik zo leuk omdat bijna ieder gezin wel iets van ons in huis heeft. Ook kun je hier écht een verschil maken; de lijnen zijn kort en wat je bedenkt kun je vaak ook zelf uitvoeren. Je bent niet één van de velen. Ik hoop de komende jaren nog veel te leren over Change Management en dit uiteindelijk in meerdere vakgebieden te kunnen toepassen.

Kansen & ontwikkeling

Wat ik ook belangrijk vind in een baan en je bij A.S. Watson veel ziet is dat je veel kansen krijgt en dat ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Zo heb ik bijvoorbeeld het Young Talent Program kunnen volgen. Dat is een intensief ontwikkelprogramma voor jonge talentvolle ASW’ers, gericht op professionele en persoonlijke ontwikkeling. Samen met een groep collega’s vanuit de hele organisatie ga je 9 maanden aan de slag en doorloop je een traject met onder andere trainingen, intervisies en coaching. Daar heb ik veel van geleerd en heeft me sterker gemaakt in mijn werk.

Typisch A.S. Watson: hard werken, hard lachen!

Wat me verrast heeft aan A.S. Watson is dat de hele sfeer heel down to earth is en dat alles heel laagdrempelig is. Er heerst geen corporate cultuur, samen hard werken en af en toe ook hard lachen, en dat blijkt heel goed bij mij te passen!

Rowie woont samen met haar vriend in Ede en zij houden van wandelen, lekker borrelen en reizen! Ze ontdekken graag mooie plekjes in Nederland, maar ook Scandinavië, Europa of Amerika. Een van de favorieten blijft Italië; daar is Rowie na haar studie een halfjaar geweest. In haar vrije tijd gaat Rowie graag hardlopen of spinnen. Ook staat ze graag in de keuken om allerlei taarten, broden en cakes te bakken. Word jij de nieuwe collega van Rowie? Bekijk hieronder de vacatures!

Ook werken bij ICT, Data & Analytics?

Lees het volgende verhaal!