A.S. Watson Benelux

A.S. Watson Benelux is het wereldbedrijf achter Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL, Pour Vous en Prijsmepper en daarmee dé marktleider in Health & Beauty. Dat succes komt niet aanwaaien, maar hebben we te danken aan onze medewerkers. Mensen die dagelijks een stapje extra zetten om het onmogelijke mogelijk te maken. Die zich verantwoordelijk voelen voor ons resultaat. En die trots zijn als ze door een van onze winkels lopen. Ben jij benieuwd of jij deze passie, ondernemersgeest en betrokkenheid deelt? Lees dan verder en maak kennis met onze organisatie, medewerkers en vacatures!

Onze vacatures

Contact

Het algemene telefoonnummer van ons hoofdkantoor in Renswoude is 0318 - 579111.

Heb je vragen over onze vacatures of over jouw sollicitatie? Wij beantwoorden deze natuurlijk graag! Wellicht staat het antwoord op jouw vraag al bij Veelgestelde vragen

Heb je geen antwoord kunnen vinden op jouw vraag over onze vacatures of jouw sollicitatie? Neem dan contact op met onze recruiters op (0318) 579 539 of via vacatures@nl.aswatson.com.

Ben je klant en heb je een andere vraag dan over vacatures of sollicitaties? Neem dan contact op met de klantenservice van de betreffende winkelformule. 

Ben je leverancier of heb je een algemene vraag, neem dan contact op met het algemene telefoonnummer van ons hoofdkantoor.  

A.S. Watson gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close