A.S. Watson Benelux

A.S. Watson Benelux is het wereldbedrijf achter Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL, Pour Vous en Prijsmepper en daarmee dé marktleider in Health & Beauty. Dat succes komt niet aanwaaien, maar hebben we te danken aan onze medewerkers. Mensen die dagelijks een stapje extra zetten om het onmogelijke mogelijk te maken. Die zich verantwoordelijk voelen voor ons resultaat. En die trots zijn als ze door een van onze winkels lopen. Ben jij benieuwd of jij deze passie, ondernemersgeest en betrokkenheid deelt? Lees dan verder en maak kennis met onze organisatie, medewerkers en vacatures!

Onze vacatures

Renswoude

Vanuit ons hoofdkantoor in Renswoude werken we dagelijks vol energie aan het succes van onze winkelformules in de Benelux. Denk daarbij aan Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL, Pour Vous en Prijsmepper.

Werken bij A.S. Watson Benelux in Renswoude betekent werken bij een grote, internationale organisatie die toch aanvoelt als familiebedrijf. Of je nu deel uitmaakt van het Winkelmanagement of de afdeling Inkoop, Marketing, Reclame, Finance, Vastgoed, Projectmanagement, HR of ICT, jouw collega’s respecteren je om wie je bent. Samen zetten jullie de schouders eronder, met de nodige humor, maar ook met een flinke dosis fanatisme. In de snel veranderende retailwereld willen we immers allemaal blijven winnen.

Bekijk de locatie van Renswoude
Vacatures
inRenswoude, Heteren, Ede, Antwerpen en Vilvoorde
inRenswoude
inRenswoude
A.S. Watson gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close