A.S. Watson Benelux

A.S. Watson Benelux is het wereldbedrijf achter Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL, Pour Vous en Prijsmepper en daarmee dé marktleider in Health & Beauty. Dat succes komt niet aanwaaien, maar hebben we te danken aan onze medewerkers. Mensen die dagelijks een stapje extra zetten om het onmogelijke mogelijk te maken. Die zich verantwoordelijk voelen voor ons resultaat. En die trots zijn als ze door een van onze winkels lopen. Ben jij benieuwd of jij deze passie, ondernemersgeest en betrokkenheid deelt? Lees dan verder en maak kennis met onze organisatie, medewerkers en vacatures!

Onze vacatures

Heteren & Ede

Vanuit ons ultramoderne distributiecentrum in Heteren worden iedere dag bestellingen verstuurd naar onze winkels, producten ontvangen en opgeslagen, orders gepickt, transport naar filialen geregeld en retourstromen opgevangen. Zo zorgen we ervoor dat meer dan 1.300 filialen van Kruidvat en Trekpleister worden bevoorraad.

Vanuit ons moderne eFulfilment Center in Ede zorgen we dat onze klanten, die via het internet bij ons kopen, tijdig en volledig hun online bestellingen krijgen geleverd.

Met ruim 17.000 artikelen, waarvan er wekelijks een paar duizend in de aanbieding zijn, verandert het assortiment snel. De retailwereld is bovendien altijd in beweging en we groeien hard. Wat ons kenmerkt? Hoe druk het ook is, wat er ook gebeurt, samen gaan we er voor. Dag en nacht maken we het onmogelijke mogelijk, zodat de consument niet misgrijpt.

Bekijk de locatie van Heteren & Ede
Vacatures
inRenswoude, Heteren, Ede, Antwerpen en Vilvoorde
inRenswoude
inRenswoude
A.S. Watson gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close