A.S. Watson Benelux

A.S. Watson Benelux is het wereldbedrijf achter Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL, Pour Vous en Prijsmepper en daarmee dé marktleider in Health & Beauty. Dat succes komt niet aanwaaien, maar hebben we te danken aan onze medewerkers. Mensen die dagelijks een stapje extra zetten om het onmogelijke mogelijk te maken. Die zich verantwoordelijk voelen voor ons resultaat. En die trots zijn als ze door een van onze winkels lopen. Ben jij benieuwd of jij deze passie, ondernemersgeest en betrokkenheid deelt? Lees dan verder en maak kennis met onze organisatie, medewerkers en vacatures!

Onze vacatures

Top Talent Event op 30 mei 2018

Heb jij recent een HBO- of WO-diploma in je zak gestoken of ben jij een 3e of 4e jaars student? Houd jij van dynamiek en ben je nieuwsgierig naar de retail van de toekomst? En wil jij tijdens een inhousedag kennismaken met het wereldbedrijf achter Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL, Pour Vous en Prijsmepper? Kom dan naar het A.S. Watson Top Talent Event op woensdag 30 mei 2018!

Tijdens het Top Talent Event ontdek je hoe het is om in jouw vakgebied te werken bij dé marktleider in Health & Beauty in de Benelux. Wat je van deze inhousemiddag mag verwachten? Om te beginnen krijg je een goed beeld van wat werken binnen jouw vakgebied in onze organisatie inhoudt.

Zo zet je bijvoorbeeld in een kleine groep je tanden in een interessante business case. Ook vertellen we je graag alles over onze organisatie en ontwikkelmogelijkheden, zoals ons Young Talent Program. We zijn immers niet voor niets voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot Top Employer.

Op het vacatureplein vind je de leukste stages, startersfuncties en traineeships die in september zullen starten. Onze enthousiaste recruiters staan voor je klaar voor bijvoorbeeld advies over je cv. Ook kun je een foto laten maken door een professionele fotograaf: handig voor je cv of profiel op LinkedIn.

De gezamenlijke borrel is hét moment om op een informele manier kennis te maken met onze collega’s. Hier kun je eventueel ook in gesprek gaan met collega’s van andere afdelingen die jouw interesse hebben. Kun je hen meteen uithoren over hoe het is om voor onze succesvolle winkelformules te werken en hoe het voelt om het resultaat van je werk overal in de Benelux terug te zien!

Klinkt goed? Lees dan snel verder en meld je aan voor een inhousedag in jouw vakgebied:

En reserveer alvast woensdag 30 mei in je agenda!

A.S. Watson gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close