Werken & leren in de logistiek

BBL- Leerbaan bij A.S. Watson Benelux

Altijd al werkervaring op willen doen in een dynamische werkomgeving? Dan is A.S. Watson de ideale werk-/leerplek voor jou! De diversiteit aan werkzaamheden en de grootte van onze warehouse operatie bieden jou voldoende uitdaging om jezelf te ontwikkelen.

Een erkend MBO-diploma behalen tijdens een betaalde baan, kan op de volgende niveaus: Logistiek Medewerker (niveau 2) en Logistiek Teamleider (niveau 3). Je komt te werken in ons Logistiek Centrum te Heteren of in ons eFulfilment Center te Ede. 

Wat ga je doen?

Je werk bestaat uit ontvangst, opslag en verzamelen van goederen. Je krijgt een vast aanspreekpunt, wel zo fijn als je in een team van zo’n 35 vaste medewerkers, aangevuld met flexkrachten, gaat werken. 

Volg je de opleiding Logistiek Teamleider? Dan ga je daarnaast ook de werkzaamheden coördineren, voer je werkoverleggen met jouw team en doe je verbetervoorstellen.

Als BBL’er kom je op contract met een inkomen. Werken in ploegendiensten is wel een must, uiteraard houden wij rekening met jouw schooldag. Je bent beschikbaar om in een 2-ploegendienst* te werken, waarvoor je een vaste vergoeding van 10% ontvangt. 
*
De tijden van de ploegendienst zijn: 06.00 – 14.00 uur en 14.00 – 22.00 uur van maandag tot en met zaterdag

Wil jij werken & leren in de Logistiek combineren? Ga dan aan de slag als BBL’er binnen de warehouse operatie van Kruidvat & Trekpleister! Pak jij je kans?

Bekijk onze vacatures!

Benieuwd naar ervaringen van onze collega’s? Lees hier de verhalen van Steve en Anne.