A.S. Watson Benelux

A.S. Watson Benelux is het wereldbedrijf achter Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL, Pour Vous en Prijsmepper en daarmee dé marktleider in Health & Beauty. Dat succes komt niet aanwaaien, maar hebben we te danken aan onze medewerkers. Mensen die dagelijks een stapje extra zetten om het onmogelijke mogelijk te maken. Die zich verantwoordelijk voelen voor ons resultaat. En die trots zijn als ze door een van onze winkels lopen. Ben jij benieuwd of jij deze passie, ondernemersgeest en betrokkenheid deelt? Lees dan verder en maak kennis met onze organisatie, medewerkers en vacatures!

Onze vacatures

Finance

De afdeling Finance van A.S. Watson Benelux regelt de financiële administratie, de resultaatverantwoording en reporting naar de moedermaatschappij A.S. Watson in Hong Kong voor alle business units in de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Onder financiële administratie vallen alle geld- en goederenstromen die te maken hebben met personeel, inkoop en verkoop. Daarmee hebben we een directe link naar het hart van onze organisatie: de winkels. Wij zorgen ervoor dat de financiële administratieve processen op orde zijn, zodat de winkels optimaal kunnen draaien. De afdeling Consolidation & Reporting zorgt ervoor dat naast de rapportages van de KPI’s, balans en resultaten aan de aandeelhouders, tevens de totstandbrenging van jaarrekeningen van de verschillende entiteiten wordt gerealiseerd.

Vanuit resultaatverantwoording kijkt Controlling naar de performance van de winkels. We blikken terug op marges, de performance van het assortiment en de rendementen van onze winkels. Wij kijken ook vooruit en geven prognoses voor de komende periode: In welke productgroep valt er winst te behalen? Moeten we een winkel openen op een nieuwe locatie of niet? Wij zorgen dat de juiste informatie beschikbaar is om analyses en beslissingen op te baseren. En bepalen daarmee mede de te varen koers.

Werken op de afdeling Finance bij A.S. Watson Benelux betekent voor jou gegarandeerd persoonlijke en professionele groei. Op de automatische piloot werken zit er niet bij. We zijn altijd op zoek naar verbetermogelijkheden die we niet morgen, maar vandaag nog kunnen implementeren. Technische ontwikkelingen, zoals digitalisering, werken in de cloud of een klantenkaart zijn direct van invloed op alle financiële processen. Wij vertalen deze zaken door naar de dagdagelijkse werkzaamheden. En dat levert leuke, leerzame projecten op.

Daar komt bij dat we alle specialismen in huis hebben en je je bij ons kunt ontwikkelen in verschillende richtingen. Het kan ook zomaar zijn dat je aan de slag gaat voor filialen over de grens, waar andere wet- en regelgeving geldt. Behoorlijk complex en leerzaam. Groei van talent vinden we belangrijk en we bieden dan ook een interessant Young Talent Programma. Geen vaste route, maar ontwikkeling in de praktijk, waarbij je met alle afdelingen meewerkt en jezelf doorontwikkelt naar een specialistische functie of een managementpositie.

Vacatures
inRenswoude, Heteren, Ede, Antwerpen en Vilvoorde
inRenswoude
inRenswoude
A.S. Watson gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close