A.S. Watson Benelux

A.S. Watson Benelux is het wereldbedrijf achter Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL, Pour Vous en Prijsmepper en daarmee dé marktleider in Health & Beauty. Dat succes komt niet aanwaaien, maar hebben we te danken aan onze medewerkers. Mensen die dagelijks een stapje extra zetten om het onmogelijke mogelijk te maken. Die zich verantwoordelijk voelen voor ons resultaat. En die trots zijn als ze door een van onze winkels lopen. Ben jij benieuwd of jij deze passie, ondernemersgeest en betrokkenheid deelt? Lees dan verder en maak kennis met onze organisatie, medewerkers en vacatures!

Onze vacatures

HR, Legal, Facilities

De afdelingen HR, Legal en Facilities scheppen ieder vanuit hun inhoudelijke kennis de randvoorwaarden voor het succes van onze retailorganisatie.

HR

Zonder de juiste medewerkers op de juiste plek, zouden we nooit zo succesvol kunnen zijn. Onze HR-professionals maken zich hier dan ook dagelijks hard voor. Dit begint met werving & selectie en eindigt eigenlijk nooit. De snelheid waarmee retail verandert, vraagt namelijk om doorlopende investering in training en ontwikkeling van onze medewerkers. Ons HR-beleid wordt ook door anderen opgemerkt: we zijn inmiddels in het bezit van de HR Proffie, dé HR-beleidsprijs van Nederland. Daar zijn we best trots op.

Eigenlijk is alles wat we doen terug te leiden naar drie pijlers: vitaliteit & gezondheid, betrokkenheid & diversiteit en ontwikkeling & mobiliteit. We opereren heel dicht bij de business en kijken samen aan welke programma's of projecten er behoefte is. De ene keer initiëren we een project specifiek binnen HR, de andere keer werken we in een multidisciplinair team met collega's van andere afdelingen. Denk hierbij aan het medewerkertevredenheidsonderzoek en de ontwikkeling van eHRM.

Eén van de dingen waar we trots op zijn is onze unieke, uitgebreide Development Academy. Iedere medewerker van A.S. Watson Benelux kan hier terecht voor het ontwikkelen van kennis of persoonlijke vaardigheden. Zo hebben we bijvoorbeeld een ondersteunende en tegelijkertijd uitdagende leiderschapstraining neergezet. Daarmee dragen we heel direct bij aan de doorontwikkeling van onze mensen en daarmee aan de ontwikkeling van de organisatie.

Legal

De afdeling Legal bestaat uit een heel klein, hecht team. Als Jurist bij A.S. Watson Benelux krijg je dan ook te maken met alle juridische vraagstukken die naar voren komen bij een groot retailconcern. Daardoor verdiep je je in een brede toepassing van rechtsgebieden. Van klachtafhandeling tot merkrecht, van de verwerking van persoonsgegevens tot etiketteringeisen, je helpt jouw collega's verder door jouw inhoudelijke kennis. En het kan zomaar voorkomen dat je ook met kwesties op Europees niveau bezig bent. Een grote verantwoordelijkheid, maar met recht is te zeggen dat geen dag hetzelfde is!

Facilities

De afdeling Facilities is verantwoordelijk voor een breed palet aan ondersteunende diensten: van beveiliging tot receptie, van reprokamer tot gebouwbeheer. Als medewerker op de afdeling Facility zorg je er dan ook voor dat jouw collega's hun werk goed kunnen doen. Ook al werk je in een dienstverlenende rol op de achtergrond, jij zorgt er wel voor dat het visitekaartje van A.S. Watson Benelux altijd in orde is.

Vacatures
inRenswoude, Heteren, Ede, Antwerpen en Vilvoorde
inRenswoude
inRenswoude
A.S. Watson gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close