A.S. Watson Benelux

A.S. Watson Benelux is het wereldbedrijf achter Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL, Pour Vous en Prijsmepper en daarmee dé marktleider in Health & Beauty. Dat succes komt niet aanwaaien, maar hebben we te danken aan onze medewerkers. Mensen die dagelijks een stapje extra zetten om het onmogelijke mogelijk te maken. Die zich verantwoordelijk voelen voor ons resultaat. En die trots zijn als ze door een van onze winkels lopen. Ben jij benieuwd of jij deze passie, ondernemersgeest en betrokkenheid deelt? Lees dan verder en maak kennis met onze organisatie, medewerkers en vacatures!

Onze vacatures

Inkoop

A.S. Watson is een inkoop gedreven organisatie. Dat betekent niet dat het inkopen van producten de enige verantwoordelijkheid is van deze afdeling. De afdeling Inkoop bestaat uit Inkopers, Inkoopassistenten, Product Managers, Quality Managers, Commerciële Planners en Databeheerders. Gezamenlijk zorgen wij ervoor dat het hele proces van productidee tot presentatie in de winkels, folders en online en van inkoopprijs tot actiemechanisme, gemanaged wordt. Wij zorgen er bovendien voor dat alle informatie en data foutloos in de systemen staan, zodat alle meer dan 1000 filialen van Kruidvat en Trekpleister in Nederland en België de producten zo goed en zo snel mogelijk aan onze klanten kunnen verkopen.

Binnen de functie van Inkoper en Inkoopassistent ben je verantwoordelijk voor het totaalplaatje en werk je nauw samen met alle afdelingen binnen onze organisatie. Van productidee tot de daadwerkelijke verkoop van het product. Met elkaar denken we na hoe we de consument het beste kunnen verleiden haar aankopen bij ons te doen.

De afdeling Private Label (Product Managers en Quality Managers) werkt samen met de Inkopers aan het ontwikkelen en introduceren van nieuwe eigen merk-artikelen. De afdeling Commerciële Planning zorgt samen met de Inkopers voor de planning van alle commerciële uitingen. Denk hierbij aan ons eigen magazine, online, nieuwsbrieven, radio en TV.

Een korte lijn met de afdelingen Store Replenishment en Warehouse Replenishment zorgt ervoor dat alle artikelen op het juiste moment, in de juiste hoeveelheid in de juiste winkel terecht komen. Bij Inkoop hebben we oog voor alle details, want ons handelen heeft impact op alle afdelingen en op meer dan 1000 filialen in de Benelux.

Vacatures
inRenswoude, Heteren, Ede, Antwerpen en Vilvoorde
inRenswoude
inRenswoude
A.S. Watson gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close