A.S. Watson Benelux

A.S. Watson Benelux is het wereldbedrijf achter Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL, Pour Vous en Prijsmepper en daarmee dé marktleider in Health & Beauty. Dat succes komt niet aanwaaien, maar hebben we te danken aan onze medewerkers. Mensen die dagelijks een stapje extra zetten om het onmogelijke mogelijk te maken. Die zich verantwoordelijk voelen voor ons resultaat. En die trots zijn als ze door een van onze winkels lopen. Ben jij benieuwd of jij deze passie, ondernemersgeest en betrokkenheid deelt? Lees dan verder en maak kennis met onze organisatie, medewerkers en vacatures!

Onze vacatures

Marketing & Communicatie

De afdeling Marketing & Communicatie staat in het hart van onze organisatie en bestaat uit de teams Marketingcommunicatie, Reclame, CRM, Interne Communicatie & PR, Formulemanagement, eCommerce, Customer Services en Marketing Intelligence. Al deze teams doen er iedere dag alles aan om de klant te benaderen op het juiste moment, op de juiste manier, met het juiste aanbod.

Hiertoe analyseren we enorme hoeveelheden Big Data en combineren we klantinzichten, marktontwikkelingen, doelgroepen, productcategorieën en het gedrag van onze concurrenten tot nieuwe, aantrekkelijke en verrassende acties.  

Daarnaast ontwikkelen we alle themacampagnes voor Trekpleister en Kruidvat, van concept tot en met uitvoering. We zorgen ervoor dat het productassortiment niet alleen in de winkels te verkrijgen is, maar dat de klant ook 24/7 terecht kan op ons nieuwe ecommerce platform. En dat het loyaliteitsprogramma meegroeit met alle (digitale) ontwikkelingen. Dit alles vertalen we per winkelformule naar de juiste propositie en uitstraling. Uiteraard werken we hierbij nauw samen met andere afdelingen, zoals Inkoop en Winkelmanagement, en externe partijen, zoals mediabureaus, contentaanbieders en online platforms.

Door alle ontwikkelingen om ons heen ligt het tempo enorm hoog. Voorop blijven lopen kunnen we alleen als we er met zijn allen voor gaan. Samenwerking en respect voor elkaar zijn dan ook key en nieuwe ideeën zijn altijd welkom. Zo bouwen we samen aan supersterke winkelformules, in een uitstekende sfeer.

Binnen Marketing & Communicatie werk je tussen ambitieuze mensen die van aanpakken weten. Die recht op hun doel af gaan en respect hebben voor collega’s en klanten. Dat ze een tikkeltje eigenwijs zijn en geen genoegen nemen met minder, maakt je werk extra interessant. Samen sparren en met goede argumenten komen hoe je zaken gaat aanpakken.

Vacatures
inRenswoude, Heteren, Ede, Antwerpen en Vilvoorde
inRenswoude
inRenswoude
A.S. Watson gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close