A.S. Watson Benelux

A.S. Watson Benelux is het wereldbedrijf achter Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL, Pour Vous en Prijsmepper en daarmee dé marktleider in Health & Beauty. Dat succes komt niet aanwaaien, maar hebben we te danken aan onze medewerkers. Mensen die dagelijks een stapje extra zetten om het onmogelijke mogelijk te maken. Die zich verantwoordelijk voelen voor ons resultaat. En die trots zijn als ze door een van onze winkels lopen. Ben jij benieuwd of jij deze passie, ondernemersgeest en betrokkenheid deelt? Lees dan verder en maak kennis met onze organisatie, medewerkers en vacatures!

Onze vacatures

Supply Chain (DC)

Supply Chain zorgt ervoor dat ruim 1.200 filialen van Kruidvat en Trekpleister worden bevoorraad én dat alle online bestellingen tijdig en volledig op de plaats van bestemming terecht komen. Vanuit ons ultramoderne distributiecentrum in Heteren worden iedere dag bestellingen verstuurd naar onze klanten en winkels, producten ontvangen en opgeslagen, orders gepickt, transport naar filialen geregeld en retourstromen opgevangen. Wij zorgen dat de schappen in onze filialen zo efficiënt mogelijk gevuld zijn en de klant niet misgrijpt.

Met ruim 17.000 artikelen, waarvan er wekelijks tussen een paar 1000 in de aanbieding zijn, verandert het assortiment snel. De retailwereld is bovendien altijd in beweging en we groeien hard. Wat ons kenmerkt? Hoe druk het ook is, wat er ook gebeurt, samen gaan we er voor. Dag en nacht, zes dagen in de week maken we het onmogelijke mogelijk, zodat de consument geen artikel mist.

We werken daarvoor nauw samen met andere afdelingen, zoals Inkoop, Winkelmanagement, Finance, eCommerce, ICT en Marketing en zoeken continu naar optimalisatie in de keten. We zijn altijd op zoek naar 'de beste manier' en er zijn altijd projecten gaande om de efficiency te verbeteren. Van een nieuw replenishmentsysteem tot nieuwbouw van een retourencentrum, van verbeterde afspraken met leveranciers tot de implementatie van nieuwe wetgeving.

Snelheid en ondernemerschap, vrijheid en verantwoordelijkheid gaan bij ons hand in hand. Als we een kans zien, dan grijpen we deze zo snel mogelijk. Elke dag proberen we het weer een beetje beter te doen, want stilstand is achteruitgang. De retailwereld verandert immers iedere dag en we willen steeds verrassend blijven.

A.S. Watson gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close