A.S. Watson Benelux

A.S. Watson Benelux is het wereldbedrijf achter Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL, Pour Vous en Prijsmepper en daarmee dé marktleider in Health & Beauty. Dat succes komt niet aanwaaien, maar hebben we te danken aan onze medewerkers. Mensen die dagelijks een stapje extra zetten om het onmogelijke mogelijk te maken. Die zich verantwoordelijk voelen voor ons resultaat. En die trots zijn als ze door een van onze winkels lopen. Ben jij benieuwd of jij deze passie, ondernemersgeest en betrokkenheid deelt? Lees dan verder en maak kennis met onze organisatie, medewerkers en vacatures!

Onze vacatures

Vastgoed & Bouw

Vastgoed & Bouw zorgt ervoor dat al onze winkelformules in de Benelux winkels kunnen openen, op het juiste moment, op de juiste plek. Van aankoop tot verbouwing, van inrichting tot onderhoud, de verschillende afdelingen van Vastgoed & Bouw zorgen ervoor. Zo hebben we eigen Real Estate Managers in huis die continu op zoek zijn naar de beste locaties, voor de beste prijs. Zodra zij met een voorstel voor een winkellocatie komen, springt de afdeling Projectmanagement (Bouw) in. Samen zorgen zij voor een technisch advies, een begroting, budget en omzetverantwoording naar de directie, zodat zij een gefundeerde beslissing kan nemen.

Vastgoed onderhandelt vervolgens het huur- of koopcontract uit. Zodra de sleutel in handen is, gaat Projectmanagement aan de slag. Zij maken de winkel zo snel mogelijk klaar en regelen alles, behalve het assortiment. Van vergunningen tot bouwtekeningen, van climate control tot interieur. Zo snel mogelijk, binnen budget en met een goede kwaliteit.

Is een pand eenmaal opgeleverd aan de winkelformule, dan neemt Beheer & Onderhoud het over. Zij innoveren met de verschillende winkelformules, zijn partners in het proces van restyling en zorgen dat de panden onze visitekaartjes blijven.

Alle afdelingen samen blijven continu zoeken naar de optimale plek en pandgrootte. Snel schakelen en de handen uit je mouwen steken, dat moet je op deze afdelingen wel kunnen. Want als er iets veranderlijk is, dan is het de retailwereld. Bovendien weet je nooit wat je tijdens een bouwproject tegenkomt. Er zijn wel kaders, maar daarbinnen komt het op jouw eigen creativiteit en durf om te beslissen aan om tot een goede oplossing te komen. Gelukkig zet bij A.S. Watson iedereen de schouders er onder. Zo kosten projecten wel energie, maar geven ze vooral heel veel inspiratie.

Vacatures
inRenswoude, Heteren, Ede, Antwerpen en Vilvoorde
inRenswoude
inRenswoude
A.S. Watson gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close