A.S. Watson Benelux

A.S. Watson Benelux is het wereldbedrijf achter Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL, Pour Vous en Prijsmepper en daarmee dé marktleider in Health & Beauty. Dat succes komt niet aanwaaien, maar hebben we te danken aan onze medewerkers. Mensen die dagelijks een stapje extra zetten om het onmogelijke mogelijk te maken. Die zich verantwoordelijk voelen voor ons resultaat. En die trots zijn als ze door een van onze winkels lopen. Ben jij benieuwd of jij deze passie, ondernemersgeest en betrokkenheid deelt? Lees dan verder en maak kennis met onze organisatie, medewerkers en vacatures!

Onze vacatures

Winkelmanagement

De afdeling Winkelmanagement zorgt er dagelijks voor dat onze klanten tevreden naar huis gaan - bij welke winkel ze ook zijn geweest. Ons werk rust op twee pijlers: soepel draaiende operationele processen en een hoge klantgerichtheid. We zorgen er niet alleen voor dat de juiste producten op voorraad zijn, maar ook dat ze op de juiste manier gepresenteerd worden, passend bij de winkelformule. Wat er op het hoofdkantoor bedacht wordt, vertalen wij naar commercieel succes in de winkels.

Steeds weer vragen we ons af of de klant makkelijk kan vinden wat hij zoekt en of bijvoorbeeld aanbiedingen duidelijk zijn. Met wekelijks wisselende actie-artikelen en een uitgebreid standaardassortiment vraagt dit om doorzettingsvermogen, organisatietalent en een flinke dosis creativiteit. De retailwereld verandert razendsnel en daarom werken we altijd aan 'next generation' winkels, met een inrichting en indeling die past bij de klant van dat moment.

Daarnaast besteden we veel tijd en aandacht aan ons personeel dat de klant te woord staat in de winkels. We zorgen er niet alleen voor dat zij klanten snel helpen en alle vragen kunnen beantwoorden, maar ook dat verbeterpunten die zij opmerken meegenomen worden in ons winkelbeleid. Zo zijn we continu in beweging, wat er voor zorgt dat echt geen dag hetzelfde is!

Bij Winkelmanagement ben je verantwoordelijk voor het resultaat en de operationele uitvoering van onze winkelformules. Het team kenmerkt zich door een informele werksfeer en korte lijnen en is continu in beweging. Geen dag is dan ook hetzelfde. We verwachten een flinke portie doorzettingsvermogen van je.

Vacatures
inRenswoude, Heteren, Ede, Antwerpen en Vilvoorde
inRenswoude
inRenswoude
A.S. Watson gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close