Customer Service

De klant op nummer 1

Onze medewerkers van Customer Services zijn de oren en ogen van Kruidvat, Trekpleister en ICI PARIS XL. De uitdaging van onze Customer Services is om op alle vragen en problemen een passende oplossing te vinden. Dit kan gaan over de webshop, Jouw Extra Voordeelkaart van Kruidvat, de Beauty Member Card van ICI PARIS XL, aanbiedingen of een winkelbezoek. Onze Customer Services heeft een belangrijke signalerende functie; is er een product dat niet voldoet? Dan wordt dit gelijk gemeld bij de afdeling Inkoop voor een oplossing.

Bij ons werk je niet op een callcenter, maar op een klantencontactcenter. Het verschil? In deze rol zit je niet continu aan de telefoon, maar heb je ook administratieve werkzaamheden. En bij alles wat je doet, zet je de klant op nummer 1. Wat wij belangrijk vinden is dat jij lekker in je vel zit en met plezier naar het werk gaat. Want dan kun jij ook meer betekenen voor onze klanten.

Bij Customer Services staat de klant op nummer 1. De klant dan ook écht helpen, daar doe ik het voor!

Aan de slag bij Customer Services

Als medewerker Customer Services ga je eerst op uitzendbasis bij ons aan de slag. En klikt het van beide kanten, dan kan dit op termijn overgaan in een (vast) contract. Meld je snel aan bij Tempo-Team (telefoon: 033-4651055) of Randstad (telefoon: 026-3536125) en wie weet zien wij jou binnenkort als nieuwe collega op onze Customer Services.

Onze vacatures

  • Geen vacatures beschikbaar

Vragen?

Lees het verhaal van collega Dieke!