De afdeling eCommerce

Alles wat de afdeling eCommerce doet is gericht op online succes en next generation marketing & commercie. Wij zorgen ervoor dat het productassortiment niet alleen in de winkels te verkrijgen is, maar dat de klant ook 24/7 terecht kan op onze webshops en dat het loyaliteitsprogramma meegroeit met alle (digitale) ontwikkelingen.

De online winkels zijn een uitstekende aanvulling op onze fysieke winkels, hierdoor kunnen wij daar zijn waar onze klanten zijn. Deze omnichannel-strategie zullen wij ook voor de toekomst verder doorzetten. E-commerce maakt inmiddels een belangrijk onderdeel uit van onze bedrijfsvoering.

Werk je op deze afdeling, dan werk je uiteraard nauw samen met andere afdelingen, zoals Inkoop en Winkelmanagement, en met externe partijen. Gegarandeerd afwisselend en leerzaam!

Mijn werk heeft direct impact en met de inbreng van het hele team behalen we nog meer resultaat op onze webshops.

Be part of more!

Ondanks dat we een grote, internationale organisatie zijn, voelt werken bij A.S. Watson Benelux als werken bij een familiebedrijf. Tegelijkertijd hebben we een flink dosis fanatisme gemeen en willen we blijven winnen. We willen het elke dag nog beter doen. Op deze manier blijven we succesvol en groeien we nog steeds. Maar dat kunnen we niet alleen! Dus breng jij een flinke dosis positieve energie, creativiteit en slimme ideeën met je mee? Solliciteer dan direct en 'be part of more!'

Onze vacatures

Lees het verhaal van collega Lotte!