Marketing & eCommerce

Bekijk de vacatures

Dichtbij de klant

Bij Marketing & eCommerce werken we iedere dag aan het benaderen van de klant op het juiste moment, op de juiste manier, met het juiste aanbod. We analyseren enorme hoeveelheden big data en combineren klantinzichten, marktontwikkelingen, doelgroepen, productcategorieën en het gedrag van onze concurrenten tot steeds weer nieuwe, aantrekkelijke en verrassende acties.  

Ook ontwikkelen we alle marketingcampagnes voor onze winkelformules, van concept tot en met uitvoering. We zorgen ervoor dat het productassortiment niet alleen in de winkels te verkrijgen is, maar dat de klant ook 24/7 terecht kan op onze webshops. En dat het loyaliteitsprogramma meegroeit met alle (digitale) ontwikkelingen. Dit alles vertalen we per winkelformule naar de juiste propositie en uitstraling.

Steeds verrassend, altijd voordelig is de slogan van Kruidvat, iets wat je terugziet in onze winkels & webshop, maar ook iedere werkdag bij ons is een verrassing!

Be part of more!

Ondanks dat we een grote, internationale organisatie zijn, voelt werken bij A.S. Watson Benelux als werken bij een familiebedrijf. Tegelijkertijd hebben we een flink dosis fanatisme gemeen en willen we blijven winnen. We willen het elke dag nog beter doen. Op deze manier blijven we succesvol en groeien we nog steeds. Maar dat kunnen we niet alleen! Dus breng jij een flinke dosis positieve energie, creativiteit en slimme ideeën met je mee? Solliciteer dan direct en 'be part of more!'

Onze vacatures

Vragen?

Lees hier het verhaal van onze collega Elise!

"Wat mij uiteindelijk zeker deed weten dat ik voor deze baan wilde gaan, waren de enthousiaste verhalen van collega's"

Elise, Webdesigner