Be part of more A.S. Watson

Onderdeel A.S. Watson Group

Wij zijn A.S. Watson Benelux, marktleider in health & beauty. Je kent onze winkelformules vast wel: Kruidvat, Trekpleister, Prijsmepper, ICI PARIS XL en Pour Vous. Je vindt ons in Nederland, België en Luxemburg.

A.S. Watson Benelux is onderdeel van A.S. Watson Group, 's werelds grootste internationale retailer in health & beauty. Wereldwijd heeft A.S. Watson ruim 16.400 winkels en 12 retailmerken (winkels én online). A.S. Watson Group maakt weer deel uit van het internationale concern CK Hutchison Holdings Limited.

Passie, Betrokkenheid, Teamwork, Vakkundigheid & Innovatie

De retailmarkt is constant in beweging, en wij dus ook! De wensen van onze klanten veranderen en het is aan ons om hierin mee te bewegen en relevant en succesvol te blijven. We willen succesvol en flexibel in kunnen spelen op ontwikkelingen, maar ook de verwachtingen van de klant overtreffen. Bij A.S. Watson streven we voortdurend naar slimmer werken om elke dag beter te worden in wat we doen. Met nieuwe ideeën, nieuwe technologie en nieuwe manieren van werken creëren we meer waarde en betere resultaten. Dat vraagt om passie voor het werk, betrokkenheid, teamwork, vakkundigheid in je werk en enthousiasme voor innovatie. En omdat we snel schakelen, zien we het resultaat heel snel terug in onze winkels in Nederland en België. Heb je eenmaal bij ons gewerkt, dan is geen winkelstraat ooit nog hetzelfde voor jou.

Vrijheid en Verantwoordelijkheid

Door het succes van onze organisatie en de verschillende winkelformules hebben we een grote diversiteit aan functies. Bij ons krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid om je werk te doen, kansen te pakken en je talent te benutten. En daarbij helpen wij je graag. In welke rol je ook zit, je hebt veel contact met collega's van andere afdelingen. Dat maakt werken bij ons inhoudelijk interessant, leerzaam en afwisselend. Door de vele leuke en interessante projecten is het vaak lastig om te kiezen waar je mee aan de slag gaat.

Flinke dosis fanatisme

Het succes van onze organisatie en winkelformules hebben we te danken aan onze medewerkers. Ondanks dat we een grote, internationale organisatie zijn, voelt werken bij A.S. Watson Benelux als werken bij een familiebedrijf. We respecteren en vertrouwen elkaar, maar zijn wel fanatiek en willen altijd winnen. Samen zetten we de schouders eronder en werken we aan hetzelfde doel: succesvolle winkels en tevreden klanten.

A.S. Watson Academy

Eén van de dingen waar we trots op zijn is onze eigen A.S. Watson Academy met de nieuwste en meest up-to-date leermethodes en -technieken. Onze medewerkers kunnen zich hier continu ontwikkelen. Op deze manier kunnen we als organisatie voorop blijven lopen in de snel veranderende retailwereld. De A.S. Watson Academy biedt een breed palet aan trainingen, opleidingen, events, introductiebijeenkomsten, business simulatie/games, e-learnings en diverse loopbaaninstrumenten. 

Bewuste keuzes voor iedereen

Jezelf elke dag goed, gezond en mooi kunnen voelen, daar maken we ons bij A.S. Watson Benelux dag in dag uit hard voor. We staan voor duurzame groei en lange termijn waardecreatie en voeren onze bedrijfsvoering met respect voor mens, dier en milieu. Bekijk ons MVO-jaarverslag.

We hebben nog meer werk voor je in de aanbieding!

A.S. Watson Benelux is het wereldbedrijf achter Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL, Pour Vous en Prijsmepper en daarmee dé marktleider in Health & Beauty. Je wordt onderdeel van een wereldbedrijf en kunt breed doorgroeien. Heb jij interesse in werken bij één van onze formules? Bekijk dan direct de actuele vacatures in onze winkels bij jou in de buurt!