Vastgoed & Bouw

Bekijk de vacatures

Op zoek naar de beste locaties

Vastgoed & Bouw zorgt ervoor dat al onze formules winkels kunnen openen, op het juiste moment, op de juiste plek. Van aankoop tot verbouwing, van inrichting tot onderhoud, onze verschillende afdelingen van Vastgoed & Bouw zorgen ervoor. Zo zijn we continu op zoek naar de beste locaties in heel de Benelux en sinds kort ook Frankrijk, voor de beste (huur)prijs. Jaarlijks openen en verbouwen we tientallen nieuwe winkels.

Zodra de sleutel in handen is, gaan we aan de slag! We maken de winkel zo snel mogelijk klaar en regelen van alles. Van vergunningen tot bouwtekeningen, van climate control tot interieur. Zo snel mogelijk, binnen budget en met een goede kwaliteit. Maar ook worden de bestaande winkels continu onderhouden, zodat deze technisch in orde zijn en blijven.

Steeds op zoek naar mooie winkelpanden, waar onze winkelformules optimaal kunnen presteren. De pareltjes in de winkelstraat te pakken krijgen geeft echt een kick!

Be part of more!

Ondanks dat we een grote, internationale organisatie zijn, voelt werken bij A.S. Watson Benelux als werken bij een familiebedrijf. Tegelijkertijd hebben we een flink dosis fanatisme gemeen en willen we blijven winnen. We willen het elke dag nog beter doen. Op deze manier blijven we succesvol en groeien we nog steeds. Maar dat kunnen we niet alleen! Dus breng jij een flinke dosis positieve energie, creativiteit en slimme idee├źn met je mee? Solliciteer dan direct en 'be part of more!'

Onze vacatures