Winkel Management

Bekijk de vacatures

Een optimale winkelervaring

Bij Winkelmanagement zorgen we er dagelijks voor dat onze klanten tevreden naar huis gaan - bij welke winkel ze ook zijn geweest. Ons werk rust op twee pijlers: soepel draaiende operationele processen en een hoge klantgerichtheid. We zorgen er niet alleen voor dat de juiste producten op voorraad zijn, maar ook dat ze op de juiste manier gepresenteerd worden. En we zorgen ervoor dat de omzettargets behaald worden. Wat er op kantoor bedacht wordt, vertalen wij naar commercieel succes in de winkels.

Continu zoeken we naar verbeterpunten om ervoor te zorgen dat onze klanten een optimale winkelervaring hebben en met een glimlach én een goed gevulde tas vol producten de winkel uit lopen. De retailwereld verandert razendsnel en daarom werken we altijd aan 'next generation' winkels, met een inrichting en indeling die past bij de klant van dat moment.

Als Districtmanager ben ik de schakel tussen kantoor en winkel. Samen zorgen wij dagelijks voor het bedienen van onze klanten.

Be part of more!

Ondanks dat we een grote, internationale organisatie zijn, voelt werken bij A.S. Watson Benelux als werken bij een familiebedrijf. Tegelijkertijd hebben we een flink dosis fanatisme gemeen en willen we blijven winnen. We willen het elke dag nog beter doen. Op deze manier blijven we succesvol en groeien we nog steeds. Maar dat kunnen we niet alleen! Dus breng jij een flinke dosis positieve energie, creativiteit en slimme ideeën met je mee? Solliciteer dan direct en 'be part of more!'

Onze vacatures

Lees hier het verhaal van collega Karan!