Een directe link naar het hart van onze organisatie

Finance heeft een directe link naar het hart van onze organisatie: de winkels. Wij zorgen ervoor dat de financiële administratieve processen op orde zijn, zodat de winkels optimaal kunnen draaien. Maar ook zorgen we voor de financiële administratie, de jaarrekeningen en rapportages op KPI’s.

Ook kijken we naar de performance van de winkels. We blikken terug op marges, de performance van het assortiment en de rendementen van onze winkels. In welke productgroep valt er winst te behalen? Moeten we een winkel openen op een nieuwe locatie of niet? Wij zorgen dat de juiste informatie beschikbaar is om analyses en beslissingen op te baseren. Technische ontwikkelingen of een klantenkaart zijn direct van invloed op alle financiële processen. Wij vertalen deze zaken door naar de dagelijkse werkzaamheden. En dat levert leuke, leerzame projecten op.

Ik had nooit gedacht dat Finance bij een retailer zo afwisselend en breed zou zijn.

Be part of more!

Ondanks dat we een grote, internationale organisatie zijn, voelt werken bij A.S. Watson Benelux als werken bij een familiebedrijf. Tegelijkertijd hebben we een flink dosis fanatisme gemeen en willen we blijven winnen. We willen het elke dag nog beter doen. Op deze manier blijven we succesvol en groeien we nog steeds. Maar dat kunnen we niet alleen! Dus breng jij een flinke dosis positieve energie, creativiteit en slimme ideeën met je mee? Solliciteer dan direct en 'be part of more!'

 

Onze vacatures

Lees hier het verhaal van onze collega Twan!