ICT, Data & Analytics

Bekijk de vacatures

Geen succes zonder automatisering

Ben je werkzaam binnen IT, dan kun je zomaar bezig zijn met maar liefst 19 Europese business units van A.S. Watson. Denk daarbij onder meer aan Kruidvat, Trekpleister en ICI PARIS XL in Nederland en België, maar ook aan Superdrug in Engeland, Marionnaud in Frankrijk, Drogas in Letland en Watsons in Oekraïne.

Succes behalen als retailorganisatie kan vandaag de dag niet meer zonder automatisering. Daar zijn we ons van bewust en daar investeren we in. Iedere dag zoeken we naar manieren om onze systemen te verbeteren en te innoveren, zodat we de klanten in al onze filialen en op onze websites nóg beter kunnen bedienen.

Meer dan 5.000 filialen in Europa draaien op dezelfde systemen. Oplossingen die we in nauwe samenwerking met de business en onze internationale collega's bedenken en zelf ontwikkelen. We schrijven zelf software, zorgen zelf voor integratie en rollen deze businessoplossingen zelf uit.

In één weekend nieuwe software implementeren bij 1.500 winkels geeft aardig wat druk, maar ook een gevoel van trots als alles stabiel en soepel draait.

Be part of more!

Ondanks dat we een grote, internationale organisatie zijn, voelt werken bij A.S. Watson Benelux als werken bij een familiebedrijf. Tegelijkertijd hebben we een flink dosis fanatisme gemeen en willen we blijven winnen. We willen het elke dag nog beter doen. Op deze manier blijven we succesvol en groeien we nog steeds. Maar dat kunnen we niet alleen! Dus breng jij een flinke dosis positieve energie, creativiteit en slimme ideeën met je mee? Solliciteer dan direct en 'be part of more!'

Onze vacatures

Lees hier de verhalen van Sander, Rowie & Stef!