Steeds verrassend, altijd voordelig

Bij Trading zorgen wij ervoor dat het hele proces van productidee tot presentatie in de winkels, folders en online en van inkoopprijs tot actiemechanisme, gemanaged wordt. Wij zorgen er bovendien voor dat alle informatie en data foutloos in de systemen staan, zodat alle filialen de producten zo goed en zo snel mogelijk aan onze klanten kunnen verkopen.

Samen met verschillende collega’s werken we aan de planning van alle commerciële uitingen. Denk hierbij aan ons eigen magazine, online, nieuwsbrieven, radio en TV. Een korte lijn met de afdelingen Store Replenishment en Warehouse Replenishment zorgt ervoor dat alle artikelen op het juiste moment, in de juiste hoeveelheid in de juiste winkel terecht komen.

 

Als Category Manager heb je invloed tot in het badkamerkastje van de consument. Je maakt elke dag nieuwe plannen om de consument blij te maken en te verrassen met nieuwe producten.

Be part of more!

Ondanks dat we een grote, internationale organisatie zijn, voelt werken bij A.S. Watson Benelux als werken bij een familiebedrijf. Tegelijkertijd hebben we een flink dosis fanatisme gemeen en willen we blijven winnen. We willen het elke dag nog beter doen. Op deze manier blijven we succesvol en groeien we nog steeds. Maar dat kunnen we niet alleen! Dus breng jij een flinke dosis positieve energie, creativiteit en slimme ideeën met je mee? Solliciteer dan direct en 'be part of more!'

Onze vacatures

Vragen?

Lees hier het verhaal van onze collega Thomas!