Marketing & Communicatie

Bekijk de vacatures

Dichtbij de klant

Bij Marketing & Communicatie werken we iedere dag aan het benaderen van de klant op het juiste moment, op de juiste manier, met het juiste aanbod. We analyseren enorme hoeveelheden big data en combineren klantinzichten, marktontwikkelingen, doelgroepen, productcategorieën en het gedrag van onze concurrenten tot steeds weer nieuwe, aantrekkelijke en verrassende acties. Ook ontwikkelen we alle marketingcampagnes voor onze winkelformules, van concept tot en met uitvoering.

Steeds verrassend, altijd voordelig is de slogan van Kruidvat, iets wat je terugziet in onze winkels maar ook iedere werkdag bij ons is een verrassing!

De klant op nummer 1

Onze medewerkers van Customer Care zijn de oren en ogen van Kruidvat, Trekpleister en ICI PARIS XL. De uitdaging van onze Customer Care is om op alle vragen en problemen een passende oplossing te vinden. Dit kan gaan over de webshop, Jouw Extra Voordeelkaart van Kruidvat, de Beauty Member Card van ICI PARIS XL, aanbiedingen of een winkelbezoek. Onze Customer Care heeft een belangrijke signalerende functie; is er een product dat niet voldoet? Dan wordt dit gelijk gemeld bij de afdeling Inkoop voor een oplossing.

Bij ons werk je niet op een callcenter, maar op een klantencontactcenter. Het verschil? In deze rol zit je niet continu aan de telefoon, maar heb je ook administratieve werkzaamheden. En bij alles wat je doet, zet je de klant op nummer 1. Wat wij belangrijk vinden is dat jij lekker in je vel zit en met plezier naar het werk gaat. Want dan kun jij ook meer betekenen voor onze klanten.

Aan de slag bij Customer Care

Als medewerker Customer Care ga je eerst op uitzendbasis bij ons aan de slag. En klikt het van beide kanten, dan kan dit op termijn overgaan in een (vast) contract. Meld je snel aan bij Tempo-Team (telefoon: 033-2992100) of Randstad (telefoon: 026-3536125) en wie weet zien wij jou binnenkort als nieuwe collega op onze Customer Care.

Be part of more!

Ondanks dat we een grote, internationale organisatie zijn, voelt werken bij A.S. Watson Benelux als werken bij een familiebedrijf. Tegelijkertijd hebben we een flink dosis fanatisme gemeen en willen we blijven winnen. We willen het elke dag nog beter doen. Op deze manier blijven we succesvol en groeien we nog steeds. Maar dat kunnen we niet alleen! Dus breng jij een flinke dosis positieve energie, creativiteit en slimme ideeën met je mee? Solliciteer dan direct en 'be part of more!'

Onze vacatures

Lees hier het verhaal van onze collega's Dieke & Elise!

"Wat mij uiteindelijk zeker deed weten dat ik voor deze baan wilde gaan, waren de enthousiaste verhalen van collega's"

Elise, Webdesigner