Het verhaal van Twan

Controller Overhead en Assistent Controller Operations

Vanaf dag 1 staat bij iedereen de deur voor je open

Dat A.S. Watson een organisatie is waar groei, samenwerken en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan, daar vertelt onze collega Twan Cornelissen je graag meer over.

10 jaar bij de organisatie, maar in verschillende functies

Direct na mijn studie Bedrijfseconomie aan de HAN in Nijmegen ben ik bij A.S. Watson gestart. Inmiddels werk ik alweer 10 jaar bij deze mooie organisatie. Ik ben begonnen op de afdeling Finance en heb in diverse teams gewerkt, zoals Accounts Payable Non-Trade, Stock Accounting en Supplier Management. Uiteindelijk ben ik doorgestroomd naar het team van Controlling. Nu werk ik als Controller Overhead en Assistent Controller Operations. Dat is een duo-functie en betekent dat ik deels verantwoordelijk ben voor het overhead van het hoofdkantoor en assistent controller ben voor het operations-gedeelte van Kruidvat Nederland. De overstap naar Controlling is voor mij wel een persoonlijk hoogtepunt, dit blijkt echt mijn vakgebied te zijn. Naast mijn persoonlijke groei heeft het mij ook positief verrast hoe wij als organisatie zijn blijven groeien, dat is heel gaaf om te zien.

Uitdagende en diverse projecten

Ik heb aan veel mooie projecten gewerkt binnen A.S. Watson. Zo ben ik begonnen op de administratie waar ik veel bij verbetertrajecten werd betrokken, maar bijvoorbeeld ook bij de ‘overname’ van PourVous en hoe dit administratief in te richten. Daarna heb ik als assistent controller veel mooie projecten mogen doen, denk daarbij aan het opzetten van het KPI dashboard voor de filialen. Nu als overhead controller ben ik verantwoordelijk voor de analyse en de budgettering van alle kosten die worden gemaakt op het hoofdkantoor. Daardoor ben ik ook veel in contact met andere afdelingen en krijg ik veel mee wat er speelt binnen de organisatie.

Een omgeving waarin je goed kan samenwerken

Wat het werken bij A.S. Watson voor mij zo leuk maakt, is dat vanaf dag 1 bij iedereen de deur voor je open staat. Of dat nu een directeur is of een collega in de kamer naast je. Ik heb hele fijne collega’s waarmee ik goed kan samenwerken en waarin iedereen respect voor elkaar heeft. Verder krijg je ook de ruimte om je te ontwikkelen en steeds meer verantwoordelijkheden op te pakken als je jezelf laat zien. Binnen de organisatie is er altijd ruimte voor verbeteringen en iedereen probeert op zijn of haar manier mee te werken aan innovatie.

Twan woont in Wijchen samen met zijn vriendin Suzanne en twee kinderen, Siem en Fedde. Hij houdt van voetballen met zijn vriendenteam, uiteten en onderneemt graag leuke dingen met zijn vrienden en zijn gezin.

Ook werken bij Finance?

Lees het volgende verhaal!