Logistiek Medewerker

Word jij onze nieuwe logistiek medewerker?

Vanuit ons ultramoderne distributiecentrum in Heteren worden iedere dag bestellingen verstuurd naar onze winkels van Kruidvat en Trekpleister, producten ontvangen en opgeslagen, orders gepickt, transport geregeld en retourstromen opgevangen. Wij zorgen dat de schappen in onze filialen zo efficiënt mogelijk gevuld zijn en de klant niet misgrijpt.

Met ruim 17.000 artikelen, waarvan er wekelijks een paar duizend in de aanbieding zijn, verandert het assortiment snel. Maar hoe druk het ook is en wat er ook gebeurt, samen gaan we er voor. Dag en nacht maken we het onmogelijke mogelijk en daar ben jij een belangrijk onderdeel in. Flexibel werken? Geen probleem! We werken in verschillende shifts waardoor jouw werk altijd te combineren is met je studie, je gezin of andere bezigheden.

Interesse? Solliciteer direct!

Heb je interesse in een baan als magazijnmedewerker bij ons? Solliciteer hier en vul je gegevens in. Als logistiek medewerker ga je eerst op uitzendbasis bij ons aan de slag via Olympia of Timing, zij nemen binnen twee dagen contact met je op. Hopelijk tot snel!