HR, Legal & Facilities

Bekijk de vacatures

Randvoorwaarden voor ons succes!

De afdelingen HR, Legal en Facilities ondersteunen alle winkelformules van A.S. Watson Benelux en scheppen ieder vanuit hun expertise de randvoorwaarden voor ons succes!

HR

Zonder de juiste medewerkers op de juiste plek, zouden we nooit zo succesvol kunnen zijn. Bij HR maken we ons hier dagelijks hard voor. Dit begint met werving & selectie en eindigt eigenlijk nooit. Denk aan vitaliteit & gezondheid, betrokkenheid & diversiteit en ontwikkeling & mobiliteit. We opereren heel dicht bij de business en kijken samen waar behoefte aan is. Dit levert ontzettend veel leuke en interessante projecten op. Eén van de dingen waar we trots op zijn is onze eigen A.S. Watson Academy, waar iedere medewerker van A.S. Watson Benelux terecht kan voor een training of opleiding. Zo dragen we bij aan de ontwikkeling van zowel onze medewerkers als de organisatie.

Legal

Legal houdt zich bezig met alle juridische vraagstukken die horen bij een groot retailconcern. Van klachtafhandeling tot merkrecht, van data privacy en huurrecht tot het opstellen en beoordelen van contracten. En dat voor Kruidvat, Trekpleister, Prijsmepper, ICI PARIS XL en Pour Vous in de Benelux. Maar het kan zomaar voorkomen dat je ook met kwesties op Europees niveau bezig bent. Een grote verantwoordelijkheid, maar met recht is te zeggen dat geen dag hetzelfde is!

Zorgen dat medewerkers kunnen leren en ontwikkelen wanneer en hoe zij dat willen.

Facilities

Facilities is verantwoordelijk voor een breed palet aan ondersteunende diensten binnen onze vijf kantoren en distributiecentra in Nederland en België. Van catering, receptie, postkamer, huisvesting en gebouwbeheer tot beveiliging en schoonmaak. Facilities zorgt ervoor dat collega’s hun werk goed kunnen doen. In een dienstverlenende rol op de achtergrond zorgt Facilities dat het visitekaartje van A.S. Watson Benelux altijd in orde is.

Be part of more!

Ondanks dat we een grote, internationale organisatie zijn, voelt werken bij A.S. Watson Benelux als werken bij een familiebedrijf. Tegelijkertijd hebben we een flink dosis fanatisme gemeen en willen we blijven winnen. We willen het elke dag nog beter doen. Op deze manier blijven we succesvol en groeien we nog steeds. Maar dat kunnen we niet alleen! Dus breng jij een flinke dosis positieve energie, creativiteit en slimme ideeën met je mee? Solliciteer dan direct en 'be part of more!'

Onze vacatures

Lees hier de verhalen van onze collega's Leendert en Utku!

“Ik wist dat ik binnen de HR-wereld stappen wilde maken en uiteindelijk HR Business Partner wilde worden”

Utku, HR Business Partner