Supply Chain & eFulfilment

Bekijk de vacatures

Producten op de juiste plek

Vanuit ons ultramoderne distributiecentrum in Heteren worden iedere dag bestellingen verstuurd naar onze winkels van Kruidvat en Trekpleister, producten ontvangen en opgeslagen, orders gepickt, transport geregeld en retourstromen opgevangen. Wij zorgen dat de schappen in onze filialen zo efficiënt mogelijk gevuld zijn en de klant niet misgrijpt.

Vanuit ons moderne eFulfilment Center in Ede zorgen we dat onze klanten, die via het internet bij ons kopen, op tijd en volledig hun online bestellingen krijgen geleverd. Inmiddels is Kruidvat zelfs de grootste online drogist van Nederland!

Met ruim 17.000 artikelen, waarvan er wekelijks een paar duizend in de aanbieding zijn, verandert het assortiment snel. De retailwereld is bovendien altijd in beweging en we groeien nog steeds. Wat ons kenmerkt? Hoe druk het ook is, wat er ook gebeurt, samen gaan we er voor. Dag en nacht maken we het onmogelijke mogelijk, zodat de consument geen artikel mist.

 

Het onmogelijke, mogelijk maken. Daar doe ik het voor. Om met Supply Chain in het hart van onze organisatie te staan, vind ik gaaf.

Aan de slag als Magazijnmedewerker?

Als magazijnmedewerker ga je eerst op uitzendbasis bij ons aan de slag. Bevalt het van beide kanten? Dan kan dit vanaf 26 weken overgaan in een contract.

Heb je interesse in een baan als magazijnmedewerker bij ons? Bekijk dan de vacatures op de websites van Olympia en Timing en solliciteer direct! 

  • Olympia, telefoon: 026-3798100
  • Timing, telefoon: 088-5063085 (Heteren) of 088-5063093 (Ede)

Wie weet ben jij binnenkort onze allernieuwste magazijnmedewerker!

Onze vacatures

Vragen?