Supply Chain & eFulfilment

Bekijk de vacatures

Dit is onze Supply Chain

Al onze collega’s en processen zijn met elkaar verbonden. Wij staan nooit stil, maar zijn altijd in beweging. Zo zorgen wij er samen voor dat onze Kruidvat- en Trekpleisterklanten nooit misgrijpen in één van onze 1.700 (!) winkels in de Benelux. En ook online kunnen klanten bij ons terecht voor alles op het gebied van persoonlijke verzorging, cosmetica en andere producten, zoals speelgoed, elektronica, artikelen voor in en om het huis en foto’s. Vandaag besteld, morgen in huis! De ene keer mascara en lippenstift, maar soms ook wat zwaardere producten, zoals wasmiddel. Zo zijn wij dus verbonden met miljoenen mensen in Nederland en België. Elke dag bezorgen wij een glimlach op het gezicht van onze klanten. Daar zijn wij trots op! Wij vormen de keten. Join the chain!

Join the chain

Met zoveel winkels en een groot assortiment aan producten kun jij je ongetwijfeld voorstellen wat dit voor onze distributiecentra betekent. En alsof dat nog niet uitdagend genoeg is, wij werken met een veelvoud aan logistieke systemen en afdelingen. Kortom, geen dag is hetzelfde en bij ons is het écht nooit saai. Maar naast hard werken, hebben we lol en vieren we successen. Je maakt hier vrienden voor het leven!

Onze distributiecentra vind je in Heteren, Oosterhout en Ede. Vanuit ons distributiecentra in Oosterhout en Heteren worden onze Kruidvat- en Trekpleisterwinkels bevoorraad. De hele dag rijden vrachtwagens af en aan. In ons eFulfilment Center in Ede doen we er alles aan om de pakketjes op tijd bij de klant te bezorgen. Daarvoor hebben we in- en aanpakkers nodig. En mensen die slimme routes en systemen maken om ons logistieke proces elke dag een beetje beter én duurzamer te maken. Omdat we zoveel afdelingen en functies hebben is er altijd wel een plek die bij je past. En naast je salaris, groei jij ook!

Het onmogelijke, mogelijk maken. Daar doe ik het voor. Om met Supply Chain in het hart van onze organisatie te staan, vind ik gaaf.

Zo! Die-mag-er-zijn-bijbaan!

Ook voor een goedbetaalde bijbaan kun je bij een van onze distributiecentra terecht. We zorgen dat jouw werktijden goed aansluiten bij jouw opleiding en privéleven. Dus ook als je meer wil werken omdat je vakantie hebt of even minder tijd hebt door tentamens. Zoek je een fulltime baan? Ook daar zorgen wij voor met een vast aantal uren én uitzicht op een vast contract. Die zekerheid geven we graag aan een harde werker als jij. Werken en leren in de logistiek? Ook dat is mogelijk! Als BBL’er krijg je gelijk een contract!

O ja, in het magazijn werken we in 2- en 3-ploegendiensten. Hierdoor heb je afwisselend ochtenden, middagen of nachten vrij.

Dus, ben jij een échte teamplayer die klaar is voor een flinke logistieke uitdaging? Solliciteer en join the chain!

Aan de slag als Magazijnmedewerker?

Als magazijnmedewerker ga je eerst op uitzendbasis bij ons aan de slag. Bevalt het van beide kanten? Dan kan dit vanaf 26 weken overgaan in een contract.

Heb je interesse in een baan als magazijnmedewerker bij ons? Bekijk dan de vacatures op de websites van Olympia en Timing en solliciteer direct! 

  • Olympia, telefoon: 026-3798100
  • Timing, telefoon: 088-5063085 (Heteren) of 088-5063093 (Ede)

Wie weet ben jij binnenkort onze allernieuwste magazijnheld!

Onze vacatures

Lees hier de verhalen van onze collega's van Supply Chain & e-Fulfilment

Vragen?